Diplomatski pasoši za osvajača srebra iz Manile

Diplomatski pasoši.
Srbija

foto: KSS

Diplomatski pasoši su dodijeljeni reprezentativcima Srbije, koji su osvojili srebro na Svjetskom prvenstvu u Manili.

Dan nakon pobjede protiv Finske, reprezentativci Srbije koji su bili dio tima na prošlogodišnjem prvenstvu svijeta u Manili, dobili su diplomatske pasoše Republike Srbije.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ugostio je danas delegaciju Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa predsjednikom Predragom Danilovićem. Tom prilikom, ministar Dačić je još jednom čestitao svima na ostvarenom uspehu i zahvalio se na tome što košarkaška reprezentacija na najbolji mogući način predstavlja Srbiju širom svijeta.

Predsednik KSS Predrag Danilović se u ime organizacije i reprezentativaca zahvalio ministru Dačiću na ukazanoj časti i dodijeljenim diolomatskim pasošima.

Današnjem događaju iz opravdanih razloga nisu prisustvovali osvajači srebrne medalje iz Manile, Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Nikola Jović i Stefan Jović.

Nacionalni tim su u Ministarstvu spoljnih poslova danas predstavljali selektor Svetislav Pešić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, tim menadžer Nebojša Ilić, kao i reprezentativci: Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Vanja Marinković, Filip Petrušev i Aleksa Avramović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author