Veseli: Bilo je puno emocija

Veseli

foto:printscreen

Barselona je u Beogradu u 31. kolu Evrolige pobijedila Partizan. Jedan od najboljih u pobjedničkom timu bio je bivši igrač Partizana Jan Veseli.

Jan Veseli je bio jedan od najboljih sa 14 poena šest skokova i četiri asistencije u pobjedi 89:80. Nekadašnji miljenih Partizanove publike dočekan je sa mnogo emocija večeras.

“Nevjerovatan doček i stvarno je bilo vrlo emotivno i stvarno sam se trudio da me ne pogodi mnogo. Pogodilo me na početku, ali kasnije sam se vratio tako da stvarno je bilo nevjerotavno ”, rekao je Vesely koji je večeras igrao pred rekordom sezone od 20.041 gledalaca.

“Stvarno je bilo vrhunski. Stvarno sam uživao u atmosferi i sjetio sam se nekih starih vremena prije nego što sam otišao iz Partizana“.

Što se tiče same utakmice kaže da su se dobro spremili za Partizan.

“Znali smo da će biti težak teren, teška utakmica i znali smo da moramo da igramo fokusirano što smo i uradili u većini utakmice. Mislim da smo uradili dobar posao po tom pitanju”, odgovorio je Veseli i onda dobio pitanje šta misli o povratku Željka Obradovića u Partizan.

“Mislim da je očekivano. Nisam očekivao kad je došao, ali svi znamo kako on voli Partizan i vjerujem da mu je to bila želja da se vrati. Tako da radi opet nevjerovatne stvari. Igraju stvarno odličnu košarku. Nismo uspjeli da se vidimo. Jutros smo kasnili na trening, oni su već bili otišli. Pred utakmicu smo se naravno zagrlili i uvijek mi je drago da ga vidim”.

Željko je iznenadio povratkom, hoće li i Jan?

“Pa vidi stvarno ne želim da obećavam nešto što neću da ispunim. Naravno u Partizanu sam počeo da igram vrhunsku košarku i uživao sam sve tri godine što sam ovde bio”, završio je Veseli, koji je iz Partizana otišao 2011. godine.