Radonjić: Da podignemo odgovornost

Foto: Nikola Vuruna/Igokea

Crvena zvezda i Igokea u utorak će odigrati majstoricu za plasman u finale ABA lige.

Ove sezone u ABA ligi samo su Budućnost i Igokea usepjeli da pobijede Crvenu zvezdu. Obe ekipe po dva puta. U utorak Zvezda sa Igokeom bije bitku za plasman u finale. Boljeg u borbi za trofej čeka Budućnost.

“Poslije niza odigranih utakmica sa Igokeeom jasno je da nije slučajno da postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletiski odličan tim koji vešto koristi svoje mogućnosti”, rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić

Raduje ga oporavak Korija Voldena.

“Ono što je dobro za nas u oviom trenutku da je Kori Volden odradio prvi trening sa ekipom poslije 10 dana. Problem sa  povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i tog odsustva nije dao svoj maksimum. Ognjen Dobrić ima povredu skočnog zgloba ali sam siguran da će „stisnuti zube“ što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo a to je pobjeda“.

Volden zna kako do pobjede.
„Moramo sa mnogo boljim stavom da  uđemo u ovu utakmicu. Dobili smo „udarac pravo u usta“ u drugoj utakmici i moramo da odgovorimo.Ovo je „do or die“ utakmica i moramo da izađemo i da se borimo sa svim čime imamo, uz dodatni napor i dodatnu motivaciju. Jako dobro smo svjesni značaja ove utakmice pa i pritiska koji donosi, ali moramo da ostanemo mirni i da igramo sa samopouzdanjem“.

Majtorica je na programu u utorak u Beogradu od 18 čsova i 30 minuta.

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author