Jago dos Santos: To što sam sa Milošem Teodosićem svaki dan mi je bitnije od novca

Jago do Santos

foto: KK Crvena zvezda

Jago dos Santos je upisao prve minute u nekom meču po dolasku u Crvenu zvezdu. Omaleni Brazilac je dobio šansu na Magenta kupu u Minhenu.

U razgovoru za Meridian Sport je istakao da je veoma srećan što je deo beogradskog tima. U prvom meču je postigao šest poena, dok je u drugom pored pet poena, zabilježio i šest asistencija.

“Za mene je ovo san, ovo je ludo. Igrao sam u Njemačkoj, sada ću igrati u najvećoj dvorani u Evroligi. Što se mene tiče, ja sam jako srećan što sam ovde, što mogu da sarađujem sa ovim igračima, trenerima i svima ovde”, rekao je Jago dos Santos.

Crvena zvezda je ubjedljivo savladala Albu (74:56) u prvom meču, ali je u finalu poražena od Bajerna (84:82). Yago poraz prepisuje neuigranosti.

“Ovo su novi igrači, nova sezona, mislim da će nam trebati više treninga, više vremena zajedno, da svi budemo usmjereni ka istoj strani. Ali to je u redu, ovo su tek dvije utakmice, ovo je važno za nas kao igrače, za klub i za trenera.

Normalno je da na početku ne budemo svi na svojim mjestima. Dvije utakmice, pobjeda i poraz nisu toliko bitni jer je ovo predsezona i tek počinjemo. Trebaće nam više treninga i vremena zajedno.”

(VIDEO) Potvrda besmrtnosti Vasilisa Spanulisa

Novi plejmejker Zvezde je istakao da mu je veoma bitno što sarađuje sa iskusnim Milošem Teodosićem.

“Gledao sam Teodosića, ne znam koliko godina, a sada sjedi pored mene. Ovo mi je važno, s obzirom da unapređujem igru. Pratio sam Teovu karijeru, to što sam sa njim svaki dan, bitnije mi je od novca”, zaključio je Jago.