Zvezda ima brojnu Upravu, sponzore,predsjedništvo, komisije

Košarkaški klub Crvena zvezda odlučio je da saopštenjem obrazloži zbog čega se na tribinama dvorane “Aleksandar Nikolić” protiv Fenerbahčea nalazio određeni broj ljudi.

“KK Crvena zvezda u cilju spriječavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obavještava javnost da je utakmici 18. kola Evrolige sa Fenerbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

U tu brojku ‘gledalaca’ spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsjedništva, Upravnog odbora, članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba.

KK Crvena zvezda podsjeća da je kapacitet hale ‘Aleksandar Nikolić’ 8000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do ‘ispunjenosti’ kapaciteta od 2,29 posto?

U skladu sa svim mjerama zaštite od koronavirusa, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, mjerena je temperatura, i vršena je dezinfekcija ruku i nogu. Svi prisutni su posjedovali maske, ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste ‘slučaj’ koga nema u nekakve političke svrhe, neka ‘kite’ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gdje ih nema.

KK Crvena zvezda neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa mjerama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!

Mir Božiji – Hristos se rodi”, stajalo je u saopštenju Zvezde.

foto.twitter

About The Author