Igokea protiv Mege i tradicije

Košarkaši Igokee u 14. kolu ABA lige gostuju Megi.

Mega je jedan od rivala koji ne “leži” Igokei, što najbolje ilustruje podatak da su od ovog tima izgubili prethodnih devet mečeva u regionalnom takmičenju.

„Dobro je poznato kako smo prošli u ovim putovanjima po Crnoj Gori, sigurno je uticalo na naš ritam u kojem smo bili u proteklom periodu. Same povrede nekih igrača remete naš rad i ritam samog kvaliteta treninga i pripreme za utakmicu. Jovanović nakon dužeg odsustva je u treningu, Karmajkl još osjeća bolove i sigurno ih nećemo imati u punom kapacitetu. Što se tiče Mege imam samo riječi hvale, a to govore i njihovi rezultati. To ništa nije slučajno, moj kolega Jovanović radi sjajan posao i igraju lijepu košarku. Posjeduju mladost i kvalitet i puni su samopouzdanja i u svaku utakmicu ulaze maksimalno. Moramo biti maksimalno skoncentrisani pružiti im otpor ako želimo da ostvarimo pobjedu“, rekao je u najavi meča trener Igokee Dragan Bajić.

Entoni Klemons cijeni kvalitete protivnika.

„Mega je veoma talentavana mlada grupa dobrih igrača. Mi se spremamo za prvu utakmicu u drugom dijelu sezone i prva u ovoj godini. Poštujemo protivnika, ali mi moramo imati plan, da ih napadnemo od samog početka, moramo igrati zajedno, kao jedan.“

Meč Mega – Igokea na preogramu je u nedjelju od 12 časova.

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author