Vladimir Jovanović: Imamo ekipu koja je iskusna i kvalitetna

Vladimir Jovanović

foto: aba liga/Dragana Stjepanović

Vladimir Jovanović, trener Igokee govorio poslije pobjede nad Cedevita Olimpijom.

Igokea je u prvom meču četvrtfinala Superkupa ABA lige pobijedila Cedevita Olimpiju 75:65, vodeći od početka do kraja meča.

“Utisci su takvi kao što smo i znali prije početka Superkupa ABA lige. Niti mi, a ni Cedevita Olimpija nismo u formi i nismo spremni za početak ABA lige. Zato će ove tri utakmice značiti mnogo, jer do kraja nema mnogo treninga, pa ćemo kroz mečeve da popravljamo neke stvari.

O samoj utakmici mislim da smo neki veći dio dogovora ispoštovali. Dobra provjera, ono što je bitno da se niko nije povrijedio. Meč je bio pun kontakta i želim ekipi Cedevita Olimpije dobro zdravlje i sreću u nastavku. Na nama je da ovo iskoristimo na najbolji način i da budemo što bolji do kraja Superkupa ABA lige“, rekao je Vladimir Jovanović.

Cedevita Olimpija je u trećoj četvrtini prišla na tri poena zaostatka, ali igrači Igokee su smirenom reakcijom odbili napad.

Jago dos Santos: To što sam sa Milošem Teodosićem svaki dan mi je bitnije od novca

“Mi imamo ekipu koja je iskusna i kvalitetna. Mislim da je to normalna reakcija u trenucima kada je protivnik pravio seriju. Promašivali smo otvorene šuteve, nije najbolje išao napad, ali smo pronašli načine u odbrani da ne dopustimo Cedevita Olimpiji da u potpunosti okrene utakmicu. To je sport”, zaključio je Vladimir Jovanović.