Prethodna dva mjeseca na društvenim mrežama mogli ste da vidite objave sa stranice Pro Draft Workout.

Javljaju se znani i neznani, a čak smo imali i pozive iz Australije od ljudi koji se interesuju o čemu se radi. Uglavnom nešto novo je na košarkaškoj sceni Banjaluke. Na snimcima se vidi kako neka poznata i manje poznata imena iz svijeta košarke rade individualne treninge.

Raspitali smo se i saznali da tokom ljeta “tone” znoja sa igračima željnim napretka prolijevaju treneri kojima je rad sa mlađima “u krvi” i koji imaju i uspjeha u radu. Riječ je o treneru Mladosti iz Mrkonjić Grada, Žarku Milakoviću i Nemanji Šmanji koji se vratio na košarkašku scenu nakon pauze koju je napravio u radu sa mlađim selekcijama banjalučkog Partizana.

Objasnili su kako je Pro Draft Workout zamišljen je sa ciljem da u vantakmičarkom periodu, kroz individualni rad u malim grupama, pomogne mladim košarkašima u poboljšanju tehničko-taktičkih elemenata. U zavisnosti od tehničko-taktičkog nivo košarkaša, formiraju se grupe od najviše pet igrača. Kroz treninge visokog inteziteta radi se na korekciji pojedinih tehničkih elemenata i usavršavanju postojećih vještina. Pomoću video analiza igrači će moći da vide greške i prate progres napretka. Individualni trening je prilagođen potrebama pojedinca, individualnim treningom ćete postići da na najbrži način nepredujete.

View this post on Instagram

Pass🏀🏀🏀

A post shared by PRODRAFTWORKOUT (@prodraftworkout) on

Treninzi su svaki radni dan u sali Sport Trend na banjalučkom Velesajmu. Svi zainteresovani mogu se javiti na mail:prodraftworkout@gmail.com, a opširnije o radu možete pronaći na facebook stranici @prodraftworkout

View this post on Instagram

PULL-up🏀

A post shared by PRODRAFTWORKOUT (@prodraftworkout) on

foto:prodraftworkout