Poslije Uniksa slijedi Huventud (VIDEO)

Partizan NIS sutra protiv Huventuda!

U odloženoj utakmici 6. kola 7Days Evrokupa, crno-bijeli će se 46 sati nakon završetka duela sa Uniksom sresti sa sa starim rivalom, klubom koji je Partizan 1992. godine savladao na putu do najvećeg uspjeha u istoriji srpske košarke – titule prvaka Evrope.

Utakmica koja je po rasporedu trebala biti odigrana pre dve nedelje, odložena je zbog problema španskog tima sa Korona virusom i na programu je u četvrtak, 19. novembra od 20:30. 

Pred duel sa Huventudom, šef stručnog štaba Partizana NIS, Sašo Filipovski kaže: 

“Najvažnije je da se maksimalno skoncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenijećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija”, poručio je Filipovski. 

Na meču protiv Uniksa u tim Partizana NIS se vratio Vilijam Mozli. O utakmici sa španskim timom, centar crno-bijelih je rekao: 

“Znam sigurno da ćemo izaći na teren i igrati jako jer znamo da je Huventud snažan tim. Iako je ovo dupli program utakmica, fokusirani smo i idemo korak po korak. Momci su spremni da rade zajedno sa trenerom i zato ćemo vredno raditi i pripremiti se za meč”, istakao je Mozli. 

Izjave koje su Markus Pejdž i Rade Zagorac dali sinoć, nakon pobjede protiv Uniksa pogledajte na BC Partizan TV.

foto:  Dragana Stjepanović/Miroslav Todorović, video: BC Partizan TV)