Partizan: Derbi može da počne! Neka pobijedi bolji!

Partizanovo saopštenje.
Partizan

foto: aba liga/ Dragana Stjepanović

Partizan se pred početak finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde obratio saopštenjem.

Crno-bijeli su tražili da se ispoštuju bezbjednosni protokoli, te su nakon današnjeg sastanka sa relevantnim službama bili zadovoljni garancijama i oglasili su se saopštenjem, koje prenosimo u cjelosti:

“Na današnjem sastanku koji je održan u sedištu MUP-a, predstavnici KK Partizan su upoznati sa svim planiranim bezbjednosnim mjerama za predstojeće mečeve finalne serije ABA lige. Poučeni iskustvom iz prethodnih sezona, kada je utakmice u Hali „Aleksandar Nikolić“ organizovao KK Crvena zvezda, predstavnici crno-bijelih su insistirali na garancijama za uslove koji dozvoljavaju neometano odigravanje utakmice.

Tokom sastanka kojem su pored predstavnika bezbjednosnih organa Republike Srbije prisustvovali i predstavnici KK Crvena zvezda, jasno je istaknuto da će svako ugrožavanje fizičkog integriteta aktera utakmice i članova delegacije KK Partizan (neposredno, ili posredno putem bacanje predmeta, pljuvanja i sličnih aktivnosti kojima su naše utakmice u prošlosti bile uprljane), dovesti do napuštanja terena dok se ne steknu adekvatni uslovi za igru. O navedenom je obaviješten i menadžment ABA lige.

Želja KK Partizan je da pobjedu odnese tim koji će prikazati bolju igru na terenu. Ono što sigurno neće biti dozvoljeno, to je da prelomni faktor utakmice bude bilo čija zabrinutost za fizičku sigurnost usljed ugrožavanja iste sa tribina ispunjenim navijačima domaćeg tima. Ova finalna serija je prilika da ružne scene ostavimo u prošlosti i pokažemo sposobnost da se utakmice sa velikim ulogom mogu odigrati u sportskoj atmosferi.

Derbi može da počne! Neka pobijedi bolji!”, piše u saopštenju.

Prva utakmica finala na programu je 13. maja sa početkom od 20.30 časova.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author