Mlada Mladost

foto:kosarka24.ba

KK Mladost iz Mrkonjić Grada uskoro počinje pripreme za novu sezonu.

U Mladosti su uradili većinu onog što su zamisli u prelaznom roku tako da će trener Goran Sladojević imati gotovo kompletan sastav na početku priprema koje su zakazane za kraj avgusta.

“Mladost će pokušati ove sezone da napravi jednu mladu ekipu koja če biti poletna i agresivna, koja će igrati sa dosta tranzicije. To je želja nas trenera, kaže trener Goran Sladojević, kome će naredna sezona biti jubilarna 10. na klupi ovog tima.

Sastav je gotovo kompletiran.

“Đorđe Aleksić ostaje. Još tražimo jednog plejmekera. Što se tiče pozicije dva imamo Srđana Galić blizu smo dovođenja još jednog igrača iz Novog Sada. Bojan Lulić nam je na poziciji tri došao iz Borca, tu je i naš Dušan Jokić. Na četvorci su angažovali dugogodišnjeg igrača Kaknja Muflizovića, još očekujemo da se dogovorimo sa našim dugogodišnjim članom Draganom Đuranovićem. Na poziciji centra imamo Sudžuma, koji je tu bio i prošle sezone i Kljajića, Protića i Tomića, koji su tu bili prošle sezone i još nekih mladih igrača koji kucaju na vrata prvog tima. Nadam se da će to biti respektabilna ekipa, koja će da opravda ambicije Stručnog štaba, Uprave i navijača”.

foto:

About The Author