Ministarstvo pomoglo, Krajišnik ulaže žalbu

Ženski košarkaški klub Mladi Krajišnik uložio je žalbu Takmičarskoj komisiji Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine i uplatio je dugovanja kako bi se stekli uslovi da banjalučka ekipa ipak nastavi takmičenje nakon što je komesar za takmičenje Siniša Jakovljević je izbacio banjalučki klub iz prvenstva BIH zbog neodigravanja dvije utakmice i to zbog neizmirenih obaveza prema KS BIH.

Generalni sekretar Brane Čovičković je naveo da je klub uradio sve što je bilo do njega i da očekuje da ekipa nastavi takmičenje.

“Zahvaljujem se Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske koje nam je dodijelilo interventna sredstva potrebna za izmirenje dugovanja prema Košarkaškom savezu BiH. Nakon uplate sredstava mi smo uložili žalbu drugostepenom organu i sad očekujemo da se to riješi u našu korist. Napominjemo da mi želimo da odigramo i ove mečeve u terminu u kojem se to odredi. Očekujemo pozitivnu odluku Takmičarske komisije koja ima rok od tri dana i da ekipa nastavi takmičenje već u subotu i da gostujemo u Tuzli”, istakao je Čovičković za “Srpskainfo”.

foto:kosarka24.ba