MERIDIAN – Apsolutna dominacija januarskim bonusima!

Totalna dominacija! Apsolutni bonusi svaki dan u Meridianu koje niko više ne može da prati!

Meridian svaki dan dokazuje da je jedina kuća, koja ima pravo da nosi naziv: Kuća najvećih bonusa! Iz dana u dan, bonusi su samo bolji, veći i jači. Ali, ipak, januar je EKSPLODIRAO TOTALNO!

Janurska eksplozija bonusa, realno je nerealna! Svaki dan igrajući na svoje sportsko znanje i pravi „majstorski instinkt“ imate mogućnost da sa tiketima u minimalnom iznosu od 3 KM, dokažete svoje umijeće, ali i osvojite fenomenalne poklone. Tiketom do poklona, samo za vas:

  • 1. mjesto – Sony Playstation 5
  • 2. mjesto – Xiaomi Note 9 PRO
  • 3. mjesto – Xiaomi Note 9
  • 4. mjesto – Smart Watch

Pored sportskog znanja, imate priliku ovog januara specijalno i da dokažete instinkt, jer u igri učestvuju i tiketi uživo igre, virtuali, keno, lucky 5 i lucky 6! Iskoristi šansu!

Ali, utorak je posebna priča. Sve igrače najuzbudljivijeg Meridian Online Kazina čeka fenomenalni 100% KAZINO BONUS! Uplati svoj depozit i aktiviraj promociju sa minimalnom uplatom od 5 KM, jer čeka te 100% bonusa na uplaćeni iznos. Magija praznika te čeka!

A, da li je neko nekad zamišljao sportsku kladionicu, koja daje najbolje kvote na svijetu, a instant profit? Mislimo da nije nikad niko, dok nije čuo da samo Meridian, jedini u Bosni i Hercegovini, svake srijede „bustuje“ sve uplate sa 20% i pravi instant profit! Šarmerski, zar ne? Zato, iskoristi priliku, uplati bilo kojom bankovnom karticom, e – bankingom, kliker, x – bonom, skrillom, paysafe servisom, netellerom ili najboljom Meridian dopunom i na računu te čeka fenomenalni profit od 20% za najbolji užitak.

Četvrtak mnogi smatraju nekim sumornim danom, jer vikend samo što nije, ali ipak nije. E, pa zato u Meridianu viked užitak ipak počinje baš četvrtkom, jer 20% CASHBACK-A se ne propušta, ali svakako se ne smije propustiti ni POKLON OD 30 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 200 BESPLATNIH SPINOVA, koje daje samo Meridian, za sve novoregistrovane igrače na sajtu meridianbet.ba!

I šlag uvijek ide na kraju, ali ovo ipak nije samo šlag, ovo je cijela torta! Zamislite priliku da igrate najveće kvote na svijetu, te da vam neko daje na to sve još dupli dobitak! Ne morate više da zamišljate, jer od sad u Meridianu SUBOTA DUPLIRA DOBITAK!

Šansa kakva se ne propušta! Meridian – kuća najvećih bonusa!

About The Author