Lešić: Uželio sam se košarke

Sava Lešić igraće drugu sezonu u dresu Igokee.

Drugu sezonu u nizu Sava Lešić je na početku priprema Igokee. Prošle sezone početak je komandovao Nenad Trajković, a ove Aleksandar Trifunović. Lešić je prošle sezone bio jedan od najboljih u dresu kluba iz Aleksandrovca.

Ja sam prošle godine potpisao jednu plus jednu godinu i u suštini nisam nešto ni razmišljao da napuštam ekipu tako da smo na obostrano zadovoljstvo nastavili saradnju”, rekao je novinarima Lešić.

U odnosu na prošlu sezonu ekipa je dosta promijenjena.

“Ekipa je dosta promijenjena u odnosu na prošlu godinu. Mislim da su samo tri ili četiri igrača ostala. Dolaskom trenera Trifunovića ambicije su sigurno veće nego što su bile prošle sezone. Opet iz ove perspektive na osnovu rezultata iz prošle nezone je nezahvalno pričati o ambicijama. Treba da pokušamo da ostanemo fokusirani i da idemo iz utakmice u utakmicu. Nismo mi jedina ekipa u ABA ligi koja se pojačala. I druge ekipa imaju dobre rostere, a možda je naša prednost u odnosu na druge što imamo više igrača u rotaciji pošto ove godine igramo i Ligu biH. nadam se da ćemo se pripremiti za oba fronta i napraviti što bolje rezultate”, rekao je novinarima Lešić.

“Sve ekipe su se pojačale. Jedan od timova koji je najviše mijenjao sastav je Mornar i niko od njih nije očekivao. Sigurno da će biti konkurentni i teško da će ko moži da ih pobjedi u Baru.Ipak to ne mora ništa da znači jer je tek početak priprema. Kako će se ekipe uklopiti. to i nas očekuje. Ekipe nemaju kontinuitet rada trenera i igrača i kroz pripreme treba, a kasnije kako i sezone bude odmicala sve više i više napredovati”.

Lešić kaže da se uželio košarke, pošto je Igokea prije gotovo pet mjeseci završila prošlu sezonu.

“Jesam se uželio košarke pošto gotovo pet mjeseci nisam igrao. Ipak organizaovao sam se tokom ljeta i radio sam i došao sam na pripreme spreman”.

foto:kosarka24.ba