Kampaco je moga da ne postigne nijedan poen, svejedno bi bio najbolji

Ivanović

foto:printscreen

Duško Ivanović govorio poslije pobjede Crvene zvezde protiv Baskonije u 30. kolu Evrolige.

Zvezda je pobijedila španski tim 74:63. Trener Duško Ivanović prokomentarisao je kako je njegov tim došao do pobjede.

”Nakon 12-13 minuta pronašli smo način da dobijemo utakmicu, protiv najbolje napadačke ekipe u Evroligi i Španiji, jer smo igrali jako dobru odbranu. U posljednje vrijeme ovo je naša najbolja utakmica, pogotovo jer smo igrali protiv napadačke ekipe. Protiv Barselone smo pokazali da možemo igrati sa svima. Nema ovde filozofije. Ovaj tim može da dobije svakog ako je fokusiran i igra dobru odbranu. Ako to ne radimo, možemo izgubiti od svakog”.

Luka Vildoza je ranije napistio igru.

”Vildoza je osjetio bol ali je htio da nastavi. Moja je odluka bila da ne igra, a kada se ohladio nije mogao da igra više. Vidjećemo sutra.”

Fakundo Kampaco je pokrenuo ekipu. Postigao je samo tri poena, ali je jedan od najzaslužnijih za pobjedu.

”Statistika je pomoćno sredstvo da se vidi učniak igrača i najviše služi vama novinarima. Mogao je da ne postigne koš, svejedno bi bio najbolji igrač na utakmici.”

Nemanja Nedović i Nikola Ivanović su bili naredni igrači čije igre je prokomentarisao.

”Kada je mogao ovako igrati večeras, nadam se da će Nedović i sutra biti zdrav. Ivanović je imao problem od ranije, pa smo preventive radi odlučili da ne igra.”

Navijači su oduševili trenera Zvezde.

”Fasciniran sam ovom publikom. Nije samo to da pomažu na utakmici, nego ti daju podršku i na ulici kad te sretnu. To je nevjerovatno. Što se novinara tiče, ja sam sa njima uvijek dobar.”

Narednu utakmicu u Evroligi Crvena zvezda igra na domaćem terenu protiv Valensije.

About The Author