Ivanović:Mi se nadamo da možemo pobijediti Valensiju

Ivanović

foto: Split/Ivica Čavka

Crvena zvezda u 31. kolu Evrolige dočekaće špansku Valensiju. Duško Ivanović poručuje kako njegov tim ide na pobjedu.

Još četiri kola ostala su do kraja ligaškog dijela Evrolige. Obe ekipe bore se za Top 8. Zvezda je trenutno na 14. poziciji sa 13 pobjeda i 17 neuspjeha. Valansija je dva mjesta bolja plasirana sa pobjedom više, odnosno porazom manje. U prvom odmjeravanju snaga u Španiji, slavio je tim Duška Ivanovića.

”Mi se nadamo da možemo pobijediti Valenciju i pokušaćemo neutralisati ono što oni najbolje rade, odnosno, njihovu tranziciju i šut. Stanje u ekipi je bolje. Manje više svi igrači su se oporavili. Neki osjećaju posljedice i iscrpljeni su, a neki ne. Vidjećemo večeras i sutra ko će igrati“, rekao je Ivanović i posebno govorio o stanju Luke Vildoze.

”Imao je malo istegnuće ali je bolje. Vidjećemo kakav će biti na treningu večeras pa ćemo odlučiti. I ja bih volio da znam kad se Lazić vraća. On ide progresivno, i dalje ne može da trči lateralno. Za sada je okej ali vidjećemo.”

Za kraj je govorio o Hasanu Martinu ali i susretu sa svojom nekadašnjom ekipom.

”Njegov doprinos treba da bude veliki ali samo ako bude agresivan kao protiv Baskonije. Sa prijateljima iz Baskonije sam pričao prije utakmice sa nama, jer je nakon utakmice teško pričati. Međutim, više smo pričali ovako nego o samom susretu”, zaključio je Ivanović.

About The Author