Ivanović: Svaku utakmicu igramo da dobijemo

Ivanović

foto:printscreen

Crvena zvezda u 30. kolu Evrolige dočekuje Baskoniju.

Zvezdu samo teorija vodi u četvrtfinale Evrolige, dok je španska ekipa u krugu timova sa realnim šansama za plej of. Tim Đoana Penjaroje u četvrtak dolazi u Beograd.

”Teška utakmica jer igramo protiv ekipe koja je najbolja u napadu i asistencijama. Izuzetna napadačka ekipa, imaju talenat i atlete. Vrlo efikasna ekipa i protiv njih moramo igrati dobru odbranu. Biće teško ali mi svaku utakmicu igramo da dobijemo. Ja stvarno ne gledam Baskoniju. Ja gledam nas. Dok god budemo imali šanse, makar i te male male, mi ćemo pokušati uraditi sve da one budu velike”, rekao je trener Zvezde Duško Ivanović.


Osvrnuo se potom Ivanović na zdravstveno stanje u ekipi:

”Mislim da će i Nedović i Dobrić biti spremni za sutra. Lazić je počeo da trenira ali stanje pratimo ne iz dana u dan već iz nedelje u nedelju”, rekao je Ivanović koji je sa Baskonijom dva puta bio šampion Španije.

”Ostala je ista filozofija. To je moj klub i grad. Oni svake godine dovode za Evropu nepoznate igrače sa dosta talenta, atlete i igraju modernu košarku. Treneri se mijenjaju ali filozofija Baskonije ostaje ista.

Meč Zvezda – Baskonija na programu je u četvrtak od 19 časova.

About The Author