Ivanović: Ponekad treba neko da te lupi šamarčinom

Ivanović

foto:printscreen

Crvena zvezda u 27. kolu Evrolige dočekuje Anadolu Efes.

Zvezda još ima šanse za plej of, koje su manje nakon poraza od Albe i Bajerna, a u međuvremenu je došao i poraz od Cibone u ABA ligi.

“Ponekad neko treba da te lupi malo šamarčinom, da se osvijestiš, da vidiš gdje si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrsto na zemlji”, bio je jasan trener Zvezde Duško Ivanović,

Protiv uzastopnog šampiona Evrolige neće biti lako.

“Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak. Kompletni su, sa igračima koji igraju “jedan na jedan”, igraju pick-and-roll, odlično šutiraju… U ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću koje smo imali ranije i onda da vidimo. Još imamo realne šanse za TOP 8, ovo iskreno kažem. Ali, da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobjeđujemo”.

Svjestan je iskusni stručnjak da su minuli rezultati ostavili određene posljedice.

“Teško je posle takvog izdanja u Zagrebu koje smo imali. Svima je teško. Svjesni smo toga, da je to prošlost i da pristup igri nikad više ne smije da se ponovi. Možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Poslije takvog poraza su nas podržali”.

Susret između Zvezde i Efesa na programu je u srijedu od 20.30 časova.

About The Author