Ivanović: Nismo ponavljači da radimo nešto posljednji dan

Ivanović

foto: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić

Duško Ivanović govorio o eventualnim pojačanjima Crvene zvezde.

Prelazni rok u Evroligi završava sutra i trenera Zvezde novinari su pitali hoće li njegov tim eventualno reagovati na tržištu. Dobili su nedvosmislen odgovor.

“Posljednji dan ne možemo ništa, nećemo biti kao ponavljači da nešto rade posljednji dan”, rekao je Duško Ivanović, koji će od meča sa Bajernom moži da računa na Fakunda Kampaca. Do kraja ligaškog dijela ostalo je još devet utakmica.

“Sada počinje devet finala za nas. Bićemo jači za Fakunda, imamo igrača više, ali u suštini sve je isto. Pokazali smo da možemo da pobijedimo svakoga kada smo fokusirani i čvrsti u odbrani. Moramo da vjerujemo u ono što radimo i to je ono što nas čini dobrom ekipom”.

Zvezda u ovaj meč ulazi poslije teškog poraza od Albe u Beogradu.

“Poraz je bio bolan. Doduše nema onog koji nije bolan, ali ovaj je baš. Ipak, šanse i dalje postoje jer mi vjerujemo u to, a danas na dan Svetog apostola Onisima koji kaže da ništa nije nemoguće. To je danas, ali mi moramo svakog dana da mislimo da je sve moguće. Ovi momci su tu da ostvare nešto što se u nekom momentu čini nemoguće”.

Za kraj je pričao o narednom rivalu.

“Bajern je borben tim, ima igrače koji su polivalentni. Napadaju niski post, igraju pik-end-rol- Igraju izuzetno brzo”, završava Ivanović.

Meč Bajern – Zvezda igraće se u četvrtak od 19 časova.

About The Author