Igokea i m:tel zajedno

KK Igokea i kompanija m:tel potpisali trogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu.

Na ime ugovora učesnik ABA lige i FIBA Lige šampiona će godišnje dobijati 600,000 konvertibilnih maraka. Ugovor su potpisali generalni direktor m:tela Jelena Trivan i generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

“Javnosti je poznato da smo mi velika podrška sportu, uspješnim klubovima, a kao grupacija Telekom činimo sve da našim korisnicima omogućimo i najkvalitetnije sportske sadržaje. Ova saradnja će da bude dvosmjerna ulica. Igokea će dobiti veliku podršku da bude finansijski stabilna, da ostvaruje još bolje rezultate u narednom periodu. Mislimo da je ova podrška veoma vrijedna za klub u ovim vremenima. Na drugoj strani mi ćemo dobiti na promociji, sa nama su najuspješniji klubovi u svojim sportovima, prepoznatljivi sportisti, a eto najkorisniji igrač za novembar u ABA ligi dolazi upravo iz Igokee”, istakla je Jelena Trivan, generalni direktor m:tela.

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik se zahvalio kompaniji m:tel na podršci.

“Kompanija m:tel je prepoznala vrijednosti i želju Košarkaškog kluba Igokea da dodatno napreduje. Ovaj ugovor na tri godine će nam dati finansijsku stabilnost da klub dignemo na još viši nivo, da ostvarujemo bolje rezultate i da nastavimo ulaganje u mlade talente kao što smo to i dosad radimo. Za nas je ova podrška veoma značajna i ovaj ugovor je svakako izuzetan za naš klub. Ugovor koji smo potpisali danas je izuzetan i mnogo će nam značiti za budžet. Biće to 600.000 KM na godišnjem nivou. Kompanija m:tel pomaže ne samo sportu, nego i kulturi, nauci, učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama i zaista im se zahvaljujem na podršci”, istakao je Dodik.

foto:kosarka24.ba