Hezonja: Vjerovatno ću poludjeti kad dođem kući

hezonja

foto:printscreen

Mario Hezonja osvojio je titulu šampiona Evrolige sa Realom.

Hezonja je u finalu, koje je njegov tim dobio 79:78 postigao 12 poena.

“Ne znam još šta se događa, ali je prelijepo biti u ovakvoj ekipi, koja nikad ne odustaje i bori se svaku utakmicu. Ima nevjerovatnu glad za titulama. Uklopio sam se perfektno, jer je moj mentalitet isti. Srećan sam što sam napokon izabrao ekipu i saigrače. Zbog povreda i kazni nemamo igrača. Prvo nam je bio problem što ih imamo previše, sad što nemamo”, rekao je Hezonja.

Hrvatski košarkaš mnogo više vremena provodio je na poziciji “četiri”.

“Igrao sam u cijeloj karijeri na svim pozicijama. Sve mi je isto, na sve sam spreman. Inače sam takav, hladnokrvan. Ne reagujem, osim kad poludim na terenu. Vjerovatno ću poludjeti kad dođem kući, sada sam dosta miran.”

Madriđani su bili na pragu eliminacije protiv Partizana u četvrtfinalu. Vratili su se nakon 0-2, da bi vezali tri pobjede, a potom i još dvije za trofej.

“Pet eliminacionih utakmica. Nijedna ekipa nema na svijetu to što ima Real. Istorijski, stalno vjeruju i to se vidi. Kada igrač kao ja ima takav mentalitet, onda je lako uklopiti se. Nažalost, možda je ovo njihova posljednja sezona. Biće teško nadomjestiti ih. Ove legende koje smo imali. Stvarno sam srećan što igram za Real”, zaključio je Hezonja.

About The Author