Druga utakmica važnija od prve

Košarkaši Crvene zvezd nakon startne pobjede u velikom finalu regionalne ABA lige dočekuju ekipu Partizana u nedelju u drugoj utakmici finala.

Drugi meč igra se u istom terminu od 20 časova u hali Aleksandar Nikolić.

“Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren. Svjesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti! Zbog toga očekujem još veću podršku sa tribina u nedelju uveče“, rekao je trener crveno bijelih Dejan Radonjić.

Ognjen Dobrić je bio jedan od najboljih u prvom meču.

“Pred nama je još teža utakmica nego u petak. Nemamo puno vremena da se odmorimo i pripremimo za novi izazov i utakmicu. Igramo novi meč u razmaku od 48 sati, što je nova situacija jer je u pitanju finalna serija. Moramo da odigramo još bolje, jos čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve! Pozivam naše navijače da dodju sutra u još većem broju i pruđe nam još veću i još glasniju podršku”.

About The Author