Partizan: Moramo odgovoriti

Dan između dvije utakmice finalne serije u AdmiralBet ABA ligi, crno-bijeli će iskoristiti za analizu i pripremu narednog duela sa Crvenom zvezdom MTS koji je na programu u nedelju, 29.05. od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.

Kao i u prvom meču, crno-bijeli će biti gosti, a uoči utakmice, trener Partizana NIS, Željko Obradović i bek Aleksa Avramović su iznijeli svoja očekivanja.

“Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču”, poručio je Željko Obradović.

Aleksa Avramović je pred meč izjavio:

“Nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Vjerujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje”, naglasio je Avramović.

(Foto: Dragana Stjepanović)

About The Author