Davidovac i Dobrić produžili ugovore

Prvotimci Crvene zvezde Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac potpisali su u ponedeljak produžetak aktuelnog ugovora sa crveno-bijelima na još godinu dana!

Time su se Dobrić i Davidovac obavezali na novu vjernost do kraja takmičarske sezone 2021- 2022.

Ognjen Dobrić je rođen 27.oktobra 1994.godine u Kninu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a prve ozbiljne profesionalne košarkaške korake načinio je u FMP u kome je igrao do 2015.

Nakon što je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, tokom tog perioda nametnuo se kao jedan od najborbenijih igrača i postao ljubimac navijača. Osvojio je tri domaća šampionata, dve ABA lige, Superkup ABA lige i jedan kup Radivoja Koraća.

Dejan Davidovac je rođen 17.januara 1995.godine u Zrenjaninu. Prvi profesionalni četvorogodišnji ugovor sa crveno-bijelima potpisao je 2017.godine, pre toga nastupao je za ekipe Proletera i Vršca, a od 2015-2017. godine igrao je sa velikim uspjehom za KK FMP. Sa KK Crvena zvezda osvojio je ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i Superkup ABA lige, dok je sa mladom reprezentacijom osvojio titulu prvaka Evrope 2015.godine. Davidovac sa svojom visinom od 203 centimetra može da pokriva više pozicija u timu, od beka do krila i krilnog centra.

foto: KK Crvena zvezda mts