Crvena zvezda bez Miloša Teodosića na Albu

Zvezda bez Tedosića.
Crvena zvezda

foto: printscreen

Košarkaši Crvene zvezde sutra u Berlinu igraju protiv Albe u 23. kolu Evrolige, a među putnicima za Njemačku nema Miloša Teodosića.

Crvena zvezda ima dosta problema sa povredama, Miloš Teodosić, Nikola Topić i Nemanja Nedović su povrijeđeni.

“Teodosić neće igrati, ne putuje sa ekipom. Nije još uvijek spreman, počeo je da trenira, ali još uvijek ne trenira sa ekipom. Nedović danas trenira prvi put od povrede, vidjećemo kako će proći. On putuje sa ekipom, ali odluku o njegovom nastupu donijećemo na dan utakmice.

Mislimo da neće biti spreman 100% za ovu utakmicu. Što se tiče Nikole Topića, počeće da trči ovih dana, i onda polako, ići ćemo dan za danom”, rekao je trener Zvezde Janis Sferopulos.

Zvezda tradicionalno ima problema sa Albom, koja je na začelju tabele sa četiri pobjede, koliko ima i Asvel, dok beogradski klub za sada ima devet pobjeda i 13 poraza. Kapiten Branko Lazić poručuje kako njegova ekipa mora biti spremna na fizički zahtjevnu utakmnicu.

“Alba godinama igra tako, sa mnogo trčanja i u napadu i u odbrani, tako je bilo i u prošlom meču, mora se uložiti mnogo energije. Mi moramo da gledamo ispred sebe, idemo da pružimo dobru partiju i možda će nas taj pritisak natjerati da se još više motivišemo i napravimo pobjedu koja nam je prijeko potrebna u ovom dijelu sezone”, rekao je Lazić.

Meč Alba – Crvena zvezda na programu je u četvrtak u 20 časova. Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

About The Author