Zvezda demantuje Acu Petrovića i poziva Evroligu da se oglasi

Aleksandar Petrović

foto:kosarka24.ba

Novo saopštenje KK Crvena zvezda.

Drugo ovog dana. Sada su reagovali na reakciju Aleksandra Petrovića, koji je napisao da nije bio direktor Cibone 2014. godina kada je Cibona bila šampion ABA lige, a kasnije je Zvezda otišla u Evroligu, kako kaže Franjo Arapović platili su Ciboni 800.000 evra.

U saopćenju Zvezde a vezano za izjave Arapovića potkrala se jedna velika pogreška. U periodu kada je Cibona uzela Aba ligu u Beogradu i kada je odustala od Eurolige nisam bio ni blizu Ciboni a kamoli predsjednik Kluba. Uzgred rečeno bio sam komentator na tom F4 u Beogradu”, napisao je Petrović.

Zvezda je u novom saopštenju istakla da Petrović jeste bio direktor Cibone.
“U vrijeme F4 ABA lige u Beogradu funkciju predsjednika kluba obavljao je Ivica Lovrić, a od 30.06.2014. godine bez ikakvih ovlašćenja do imenovanja Ace Petrovića.

Aleksandar Petrović, zvanično sa funkcijom se vratio u KK Cibona 04.08.2014.godine u ulozi sportskog direktora kluba na poziv nekadašnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a službeno je postao i predsjednik kluba na Vanrednoj Skupštini kluba 29.09.2014.godine.
Zato najlepše molimo naše sportske prijatelje iz Zagreba da se prvo lijepo dogovore, sa kime smo to mi mogli i kada da imamo sastanak i ručak u Ljubljani za početak, i kako smo to mogli mimo Evrolige da napravimo bilo kakav dogovor?

U međuvremenu, uspjeli i da saznamo kako se Franjo uz pomoć dvojice drugara “prisjetio” svega prije dva dana, a prošlo je 10 godina …Jedino što su zaboravili da mu jave je da odustajanjem KK Cibona, mjesto u elitnom takmičenju prvo vraćeno Evroligi, pa je ta organizacija odlučila da predstavnik u takmičenju bude prvoplasirani u regularnom dijelu sezone – KK Crvena zvezda, i to dva mjeseca kasnije!

Zato očekujemo da će na ovakve neistinite izjave reagovati i Evroliga organizator takmičenja, jer KK Crvena zvezda ne želi na bilo koji način više da učestvuje u ovom blatu koje neki drugi kreiraju”, piše u saopštenju KK Crvena zvezda.

Čekamo Acu da nam objasni je li bio direktor ili komentator?

About The Author