Žakelj: Ja verujem da možemo proći

zakelj

foto:printscreen

Studentski centar bio nadomak izbacivanja Partizana u četvrtfinalu ABA lige.

Poslije dobijenog meča u Beogradu, tim Andreja Žekelja je odigrao odlično i na domaćem terenu, ali je Džejms Naneli u finišu spriječio prvorazrednu senzaciju.

“Razočarani smo kada se ovako izgubi utakmica. Ipak, bilo bi nevjerovatno ako bismo prošli, niko nije očekivao ni da dobijemo jednu, a kamoli dvije utakmice. Ponosan sam na momke, očekivao sam da će Partizan biti agresivniji i bio je. Na kraju smo imali problema, savladao nas je umor, ali i kvalitet Partizana. Opet smo bili odlični u skoku, to je pokazatelj želje i moram da budem zadovoljan”, rekao je Žakelj i nastavio:

“Bilo je mnogo promašaja i zicera, ali to je košarka. Nekad je to uz neki kontakt, nekad nedostatak sreće, ali bilo je toga i na drugoj strani. Sada će nam u Areni biti još teže, biće i mnogo publike, ali borićemo se da izborimo polufinale. Ako ne uspijemo, sve će biti u redu. Ja vjerujem da možemo, ali i igrači koji su na terenu moraju da vjeruju da možemo do pobjede u Beogradu. Sada da ohladimo glave i da mislimo o majstorici.”

Treća utakmica zakazana je za ponedeljak, 23. maja, sa početkom od 20 časova