(VIDEO) Jovanović i Nikolić pred Superkup: Idemo utakmicu po utakmicu

Vladimir Jovanović

foto: printscreen

U ponedjeljak u Podgorici počinje Superkup ABA lige.

Prvi rival Igokei u četvrtfinalu je Cedevita Olimpija. Vladimir Jovanović, trener Igokee je imao puno problema sa povredama igrača u pripremnom periodu pa su reagovali i angažovali Nemanju Gordića.

“Očekivanja iskreno ne znam kakva su jer je ovo potpuno nov tim u smislu dolaska novih igrača. Ono što je za nas otežavajuća oklnost je što smo praktično cijeli pripremni period bili bez četiri – pet važnih igrača i igrali smo prethodni turnir bez cijele bekovske linije. Sada posljednja dva-tri dana smo svi na okupu.

Fali nam Džeki Karmajkl, tako da smo novi tražimo se. Očekivanja su da iskoristimo Superkup i period što je ispred nas da se što bolje uigramo i budemo spremni za početak prvenstva i naravno ambicije su nam da probamo da pobijedimo svaku utakmicu; rekao je trener Igokee Vladimir Jovanović i nastavio:

“Doveli smo igrače za koje smatramo da su pojačanja za naš roster i nadam se da će zdravlje da nas posluži i povrede mimoiđu da bi mogli da pokažemo šta možemo”.

Aleksa Avramović: Podbacuj loptu odmah, idemo u Pariz po medalju!

Zoran Nikolić kaže da ekipa želi da se što bolje uigra pred meč prvog kola ABA lige kada u Laktaše dolazi Crvena zvezda.

“Naš cijeli plan je da idemo utakmicu po utakmicu, počev od utakmice protiv Cedevita Olimpije. Daćemo maksimum da probamo pobijedimo i ako u tome uspijemo poslije toga ćemo da razmišljamo za dalje. Dakle, fokus je na Cedevita Olimpiji, koja je veoma dobra ekipa.

Ovaj Superkup je dobra provjera za nas, jer je poslednja nedelja priprema pred početak ABA lige, kada u prvom kolu igramo kući sa Crvenom zvezdom. Utakmica sa Cedevita Olimpijom je odlična prije starta sezone”, rekao je Nikolić.

Igokea će u četvrtfinalu u ponedeljak od 12 časova odmjeriti snage sa ekipom Cedevita Olimpije. Ostali parovi su: Partizan – Mega( 15:00), Budućnost – Zadar (18:00), FMP – Studentski centar (21:00).

Goran Sladojević: Stvaramo mlad i agresivan tim