Velika pobjeda Kuzme, utakmica se nastavlja!

Prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić pušten je u četvrtak na kućno liječenje. 

Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu.
Klub se još jednom zahvaljuje ljekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se prije 11 dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mjere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole ljekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.
Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vijesti koju je dobio od ljekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno liječenje.
KK Crvena zvezda mts još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi, koja je na sreću okončana velikom pobjedom našeg „Kuzme”.
KK Crvena zvezda mts

About The Author