Miloš Teodosić demantovao da je pregovarao sa Zvezdom.

Navijači Crvene zvezde gajili su iluziju, koju je podgrijavao predsjednik kluba, Nebojša Čović, o dolasku Miloša Teodosića u redove šampiona Srbije.

Mediji su “iz dobro obaviještenih izvora” navodili i da je Zvezda spremna da izdvoji 1,2 miliona evra za platu.

Kapiten reprezentacije Srbije je izabrao Virtus, a na okupljanju reprezentacije danas je izjavio kako nije bilo nikakvih PREGOVORA sa Zvezdom.

“Nikakvih kontakata sa Zvezdom nije bilo, ni sa kim nisam pregovarao. Žao mi je što se stvorio takav ambijent da sam ja ispao loš i da ja neću u Zvezdu. Nisam siguran koliko je bilo realno u ovom trenutku da se to desi.Nisam pregovarao sa Zvezdom, već sam čitao iz medija da pregovaram”, rekao je Teodosić.

O Virtusu:

“Prijatno sa  iznenađen i dočekomu Bolonji i organizacijom kluba. Drago mi je što sam tamo, verujem u tim i mislim da smo ba dobrom putu da napravimo nešto veliko”.

Na pripreme je došao odmoran.

“Osjećam se fino. Individualno sam radio, spremao se čitavo ljeto. Nisam dugo igrao i jedva čekam da odemo na Kopaonik na pripreme i da se pomjerimo iz Beograda. Igranje za reprezentaciju je igranje iz ljubavi i tu uvijek daješ cijelog sebe”.

foto:virtus sagafredo

About The Author