Saša Obradović: Poslije Crvene zvezde nisam isti

Saša Obradović

printscreen

Saša Obradović govorio je o periodu u Crvenoj zvezdi.

Obradović je na klupi Crvene zvezde počeo sezonu 2020/2021. Nije se slavno završilo i smijenjen je.

,,Moralo je to da se dogodi meni kako bih ja neke stvari u sebi promijenio. Nažalost se dogodilo u Crvenoj zvezdi, ali od tog momenta ja više nisam isti. Mnogo sam bio reaktivan u odnosu na sve moguće stvari. Desila se ta godina, pa godinu dana pauze i potpunog rada na sebi. Rekao sam sebi, ako ovako nastavim, više neću imati poslove.

Moj odnos prema obavezama i rezultatu prije svega, jer se ne vodim previše spoljnim faktorima ko je šta rekao, meni sam ja dovoljan da stvaram sebi pritisak. Dobra stvar je što ga pretvaram u pozitivnu energiju što se tiče posvećenosti detaljima, igri,” rekao je Saša Obradović u podkastu “Kod Luke i Kuzme” i nastavio:

“U tih godinu dana što se desilo, možda i najbolji mogući izazov – odlazak u Monako poslije svega toga. Ljudi koji imaju sve te igrače, kao što su Bejkon itd. U tom momentu izazovna i teška situacija. Pri mom odlasku u sam Monako, od agenta Miška Ražnatovića je stiglo “ne znam da li je dobro, nemamo drugo i moraš da se boriš”. Na kraju se dobro desilo.

Biraću ratove, neću svaki da vodim, okrenuću se. Nekad nisam dozvoljavao igračima za vrijeme ručka telefone, ali sam vremenom shvatio ako to zabranim da sam gotov. Znam da biram neke važne stvari, znam i da okrenem glavu na neke stvari. Ovo mi je 20. trenerska sezona“, rekao je Obradović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author