Probaćemo da odigramo dobru utakmicu

Željko Obradović i Alen Smailagić

foto: Igokea mtel/Nikola Vuruna

Košarkaši Partizana NIS će 2022. godinu započeti protiv istog protivnika sa kojim su se susreli na startu sezone.

U ponedeljak, 03. januara, crno-bijeli će u Štark areni odmeriti snage sa ekipom Zadra. Utakmica 14. kola na programu je od 18 časova.

U prvom ovosezonskom duelu, Partizan NIS je u Dalmaciji savladao Zadar sa 73:78, a pred sutrašnji meč, trener Parnog valjka, Željko Obradović kaže: 

“Zadar je ekipa koja je drugačija u odnosu na onu prvu utakmicu kada smo počeli sezonu. Imaju novog trenera, par novih igrača, igraju na apsolutno drugom nivou u odnosu na meč kada smo se sastali sa njima. Kao i uvijek, pripremamo se za prvu utakmicu u godini. Bila je odložena utakmica sa Megom, tako da smo iskoristili to vrijeme da radimo, iako smo imali dosta igrača koji nisu bili sposobni da prisustvuju treninzima. Srećom, sada je sve u redu tako da očekujem da probamo da odigramo dobru utakmicu”, istakao je Obradović. 

Centar, Balša Koprivica je pred sutrašnji duel izjavio: 

“Imali smo nedelju dana viška zvog otkazane prethodne utakmice tako da smo imali malo vremena za oporavak i pripremu za Zadar. Igrali smo protiv njih prvu utakmicu u sezoni, bili smo tada neuigrani kao ekipa i mislim da ćemo sada biti mnogo bolje pripremljeni za sutrašnji okršaj”, poručio je Koprivica. 

(Foto: Nikola Vuruna/Igokea) 

About The Author