Igokea izgleda fenomenalno

Košarkaši Igokee u meču 14. kola ABA lige pobijedili su Borac u Čačku.

Igokea je zabilježila ubjedljivu pobjedu 88:61. Borac nijednog trenutka nije bio u situaciji da pomisli da bi mogao doći do trijumfa.

„Igokea izgleda fenomenalno. Prethodne tri utakmice je odigrala na visokom nivou. Mi nismo uspjeli da odgovorimo rivalu, što je kao rezultat imalo ovako veliku razliku. Sve naše kretnje protivnik je razbijao. Nismo uspijevali da organizujemo napad, a ni da pogodimo otvorene šuteve, naročito u prvom poluvremenu. Nismo odgovorili na pravi način, pa je Igokea zasluženo pobijedila”, rekao je trener Borca Marko Marinović.

Marko Barać je u odsustvu Dragana Bajića vodio Igokeu.

„Kao i uvijek, zadovoljstvo je igrati u gradu košarke. Sa puno respekta smo prišli ekipi Borca. Iskoristili smo ono malo vremena koliko smo imali za pripremu, kako bismo odgovorili na sve zahtjeve ove utakmice. Analizirajući posljednje dvije utakmice koje je Borac igrao kod kuće, vidio sam dvije izvanredne partije, sa puno entuzijazma, gdje nije bio nagrađen adekvatno za sav taj trud. Na nama je bilo da odgovorimo na najbolji mogući način, što su momci i uradili. Želim puno sreće kolegi Marinoviću i cijelom klubu, da nastave da igraju borbeno“, rekao je Barać.

foto:Borac/Duško Radišić

About The Author