Poštovanje prema igri, sebi i navijačima

Nakon pobjede protiv Cibone, crno-bijele očekuje duel protiv još jednog evropskog šampiona. U posljednjem, 10. kolu grupe B u Evrokupu, Partizan NIS će u srijedu od 20:30 dočekati francuski Limož. Sa šest pobjeda u devet utakmica, crno-bijeli su već obezbijedili drugu poziciju u grupi i plasman u Top 16 fazu, koja počinje sedmog i osmog januara. 

Pred duel sa ekipm Limoža, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio: 

“Naša obaveza je da prvu fazu Evrokupa završimo na najbolji mogući način. Uprkos činjenici da nemamo pritisak rezultata, mi želimo da pokažemo poštovanje prema igri, našim navijačima i poštovanje prema sebi, tako što ćemo odigrati sutrašnji meč na pravi način”, rekao je Trinkijeri. 

Centar crno-bijelih, Nikola Janković je pred sutrašnju utakmicu poručio: 

“Želimo da prvu fazu takmičenja završimo tako što ćemo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima. Ujedno, na taj način želimo da napravimo najbolji mogući uvod za drugi dio sezone. Do kraja godine, pred nama su još tri utakmice i želja nam je da zabilježimo sve tri pobjede”, naglasio je Janković. 

I za meč protiv Limoža, KK Partizan NIS je donio odluku da produži akciju po kojoj djeca uzrasta do 14 godina mogu da besplatno prisustvuju meču. Besplatan ulaz za decu uzrasta do 14 godina, biće moguć uz preuzetu besplatnu kartu u pratnji odraslih.

Foto:Dragana Stjepanović