Poslije trenera stigla i dva pojačanja

Široki je u sriejdu predstavio novog trenera Damira Vujanovića, a dan kasnije stigla su i dva pojačanja.

HKK Široki dogovorio je saradnju sa mladim hrvatskim košarkašima, Matom Mandićem i Mateom Vidovićem.

Mandić (Zagreb, 1998 godište, 197 cm) igra na poziciji beka šutera. U karijeri je nastupao za Cibonu, Vrijednosnice Osijek i Zabok, a prošle sezone je igrao u Škrljevu s prosjekom od 11,4 poena, 3,7 asistencija i 2,2 skoka za 31 minutu po utakmici.

“Radujem se dolasku i drago mi je što ću u novoj sezoni predstavljati Široki.
Pratim Široki od malih nogu i znam gdje dolazim i koliko je veliki klub s tradicijom. Očekujem da ću se prilagoditi na najbolji mogući način i pomoći klubu napraviti što bolje rezultate u domaćem prvenstvu i ABA 2 ligi”.,
izjavio je za službenu Facebook stranicu Mandić.

Vidović (Dubrovnik, 1999 godište, 194 cm) igra na poziciji organizatora igre, i mladi je hrvatski reprezentativac. Ponikao je u Dubrovniku, a igrao je i u Cedeviti, prošlu sezonu je igrao u Boscu s prosjekom od 11,2 poena, 4,5 asistencije i 3,8 skokova za 30 minuta po utakmici.

“Veselim se dolasku u tako veliki klub sa bogatom istorijom i tradicijom. Mlada smo ekipa i očekujem da ćemo se nositi sa svim izazovima u sezoni i ostvariti što bolji uspjeh u ABA 2 i državnom prvenstvu i da će podrška navijača biti u što većemu broju, naravno ako se ova situacija s virusom popravi” , izjavio je za službenu Facebook stranicu Mateo.

foto: HKK Široki