Partizan izjednačio

Partizan – Mega 1:1 u polufinalu šampionata Srbije.

Crno bijeli su u drugom meču slavili na domaćem terenu 81:77.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Erik Mika sa 19 poena, Dangubić je dodao 14, a Jaramaz 11.

U ekipi Mege, Simonović je postigao 15 poena, Petrušev je ubacio 13, a Dragan Milosavljević 12.”Majstorica”, u subotu će donijeti odgovor ko će u finale.

Na konferenciji za medije održanoj poslije utakmice trener crno-bijelih, Aleksandar Matović je izjavio: 

Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali u pripremi, da će biti još agresivnija i čvršća. Ovoga puta smo uspjeli da odgovorimo na njihovu agresivnost i u odbrani i u napadu. Rezultat je 1:1, idemo da se spremamo za sljedeću utakmicu”, rekao je Matović. 

Centar Partizana NIS Erik Mika je nakon utakmice istakao: 

Bila je ovo dobra utakmica, upravo onakva kakvu smo očekivali. Mladi su, atletski dobri, imaju mnogo energije, tako da smo očekivali pravu borbu. Navijači su napravili nevjerovatnu atmosferu, mnogo su nam pomogli i pogurali nas u trenucima kada su nam poeni bili neophodni. Završili smo utakmicu na način na koji smo željeli da igramo. Imali smo dobar protok lopte i u odbrani smo odradili dobar posao. Ostala je još jedna utakmica, ali se osjećamo prilično dobro. U jednom trenutku smo bili u zaostatku od 15 poena, ali smo vjerovali u sebe, igrali našu igru i na kraju se sve dobro završilo”, izjavio je Mika. 

U drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i Borac.

foto: KK Partizan NIS

About The Author