Bajić: Mislim da neće biti završnog turnira

Košarkaši Igokee i večeras su sjajno odradili svoj posao, na gostovanju Širokom Brijegu savladali su domaćina i to veoma ubjedljivo 95:61.

Igokea je završila Ligu 6 sa maksimalnih šest pobjeda i još jednom je potvrdila da je ova sezona najuspješnija u klupskoj istoriji.

Poslije meča trener Igokee Dragan Bajić za ATV je poručio da je za njegovu ekipu sezona završena.

“Shvatili smo ozbiljno Ligu 6, poštovali smo protivnike koji su pokazali kvalitet ranije tokom sezone u domaćoj i ABA 2 ligi. Iako smo bili oslabljeni, pokazali smo da smo najbolji. Dali smo priliku mladim momcima poput Simanića, Kondića i Boškovića što je najvažnije za klub. Sezona je bila veoma duga i naporna i potreban nam je odmor. Što se tiče priče o završnom turniru, mislim da ga neće biti”, rekao je Bajić.

Situacija pred posljedje kolo bila je veoma komplikovana, a neizvjesnost traje i nakon odigranih mečeva. Pet kluba je potpisalo apel Košarkaškom savezu BiH da se sezona završi nakon večerašnjih utakmica, ali u Širokom Brijegu insistiraju da se ipak igra fajnal for, jer samo tako ovaj klub ima šansu da izbori nastup u ABA 2. 

foto:aba league