Partizan naredne sezone u Areni

KK Partizan će naredne sezone više mečeva igrati u Areni.

Prethodne sezone KK Partizan je bio najgledaniji tim u ABA ligi. Crno bijele je u prosjeku pratilo 5355 gledalaca u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović za narednu sezonu najavio je više mečeva u Areni.

“To je stvarno jedan dobar podatak za Partizan i Partizanove navijače. Nama se dešavalo u proteklom periodu da kad igramo na domaćem terenu u većini slučajeva nismo mogli da primimo sve navijače koji su željeli da nas gledaju. Ove godine ćemo ozbiljno razmotriti da većinu utakmica igramo u Areni, to je ekskluzivna informacija”, rekao je Mijailović za banjalučku ELTA televiziju.

U Humskoj i dalje rade na dobijanju pozivnice za Evroligu.

“To je ozbiljan proces i mi u njemu učestvujemo. Sigurno da ima nade i da ima šanse, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa konkretno. Ne želim nikome da dajem lažnu nadu jer je Evroliga ozbiljna kompanija, imaju svoje procese i procedure. Sve što bih rekao prije završetka svih nacionalnih takmičenja bilo bi smiješno i neozbiljno sa moje strane.”

Mijailović je naveo i da Partizanov prioritet nije da ‘napadne’ Crvenu zvezdu, koja godinama dominira u regionalnoj ligi i prvenstvu Srbije.

“Naš prioritet je da se vratimo na staze stare slave i da igramo i osvajamo Evroligu. Sljedeće sezone će nam biti lakše jer dugujemo manje novca i moći ćemo da ulažemo većinu naših prihoda u budući tim. Ulagaćemo u razvoj Partizana, a ne u prošlost. Kada sam došao u Partizan rekao sam da će biti potrebno dvije godine da stanemo na noge, a kada stanemo na noge onda mnogo dalje vidimo,” poručio je Mijailović.

foto:printscreen/youtube/elta tv

About The Author

Možda ste propustili