VJEČITI DERBI: BORBA ZA PEHAR, OPROŠTAJ ILIĆA I MILIJAŠA

Zavjesa na fudbalsku sezonu u Srbiji biće spuštena 23. maja finalnom utakmicom Kupa Srbije između vječitih rivala, Crvene zvezde i Partizana.

Biće to posljednja prilika da na djelu vidimo dva majstora fudbala i aktuelne kapitene crno i crveno-bijelih, Sašu Ilića i Nenada Milijaša.

Obojica su zaslužili ovakav oproštaj od fudbala, u utakmici u kojoj jedni jure duplu krunu, a drugi pokušavaju da iz ove sezone ipak izađu s peharom.

Zvezda je favorit, pa vam Meridian za pobjedu kluba iz Ljutice Bogdana plaća kvotom 1.92, dok je na trijumf Partizana kvota 4.15.

Ako ste mišljenja da pobjednika neće biti poslije 90 minuta, kvota je 3.45.

Kao i uvijek Meridian specijal je tu, da biste mogli da se okušate u igrama koje nećete naći na drugom mjestu.

Ako mislite da će na derbiju gol biti postignut glavom u režiji Zvezde, kvota je 4.00, a ako pogodite da će to uraditi Partizan, onda je nešto veća (5.00).

Ipak, ako ste ubijeđeni da će oba tima dati barem po gol glavom, Meridian vas „časti“ kvotom 22.

Da će to uraditi Vujadin Savić, kvota je 20, a za Milana Pavkova 10. Ako Rikardo Gomeš da gol glavom, to možete naplatiti po kvoti 10. U duelu Pavkov – Gomeš kvote su u egalu (1.80) da će neko od njih dvojice dati barem jedan gol.

Ako to uradi špic Zvezde i njegov tim dobije uz tri i više gola na utakmici kvota je 25, a ako se isto dogodi sa suprotne strane, da Gomeš da gol i Partizan pobijedi – nevjerovatnih 40. Ostale igre vezane za njihov duel potražite u Meridian specijalu.

Gol + asistencija jedna je od najpopularnijih igara

Ukoliko Marko Marin iz Zvezde uspije da savlada protivnikog golmana i asistira nekom od saigrača kvota je 15, a ako to učini Zoran Tošić – 20.

Sigurni ste da će neki od timova postići tri i više gola? Nema problema, u specijalu postoji i ta igra (3.30). Korak dalje, četiri i više gola od strane jednog rivala? Ni tu nema problema, Meridian plaća kvotom 9.00.

Okušajte se i u ostalim igrama vezanim za vječiti derbi, koje vam nudi Meridian specijal. Neka pobijedi bolji, neka pobijedi fudbal.

About The Author

Možda ste propustili