Partizan eskpresno odgovorio

KK Partizan odgovorio na saopštenje KK Crvena zvezda u kojem kažu kako su opozvali svog predstavnika sa sastanka radne grupe ABA lige jtd u Zagrebu, koja je trebalo da se  upozna sa kandidatima za upražnjena mjesta u menadžmentu ABA lige.

Razlog za napuštanja, bio je nekompletan sastav radne grupe, na kojoj se bez ikakve najave ili obrazloženja nije pojavio predsjednik KK Partizan niti bilo ko od predstavnika tog kluba, i pored činjenice da su najavili svoj dolazak.

Stiglo je objašnjenje iz Partizana.

“KK Partizan NIS je još 21.11. u 15 časova i 13 minuta obavijestio predsednika ABA j.t.d. lige i sve članove radne grupe da je predsjednik Ostoja Mijailović u mogućnosti da bude prisutan na sastanku u predloženom terminu 25. 11. Predsjednik crno-bijelih, zbog odlaska na službeni put nije bio u mogućnosti da prisustvuje sastanku zakazanom za 4.12. Nakon potvrde da predsjednik može prisustvovati 25.11. od strane lige nikada nije dobijen odgovor, već je samo zakazan sastanak za 4. 12. Poštujući radnu grupu kao tijelo koje je ovlašćeno od strane Skupštine da sprovede selekciju menadžmenta ABA lige, klub nije želio da na sastanak dolazi bilo ko osim predsjednika”, navodi se u saopštenju KK Partizan dostavljenom redakciji B92.

foto: KK Partizan