Otkazani kontrolni treninzi reprezentacije Srbije

Kontrolni treninzi muške “A” reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra 2021. godine.

Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usljed zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

Prof. dr Dragan Radovanović o zdravstvenom stanju Svetislava Pešića kaže:

“Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahtjeva da se što prije podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije”, poručio je prof. Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

“Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želio bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima”, naglasio je Tarlać.

foto:kss

About The Author