Ognjen Radošić potpisao profesionalni ugovor

Radošić profesionalac.
Ognjen Radošić

foto: KK Igokea

Ognjen Radošić, jedan od najtalentovanjih srpskih košarkaša, potpisao je prvi profesionalni ugovor s Igokeom.

Ognjen Radošić stigao je u redove Igokee prije tri godine i svoj talenat brusio je kroz omladinske selekcije kluba.
Bio je član generacije koja je osvojila FIBA Ligu šampiona za juniore, a tada je u finalu ubacio 26 poena. Omladinski je reprezentativac Srbije koju je predvodio i kao kapiten.

Ognjen Radošić rođen je u Beogradu 26.maja 2006.godine, visok je 197 cm i igra na pozociji beka. Ponikao je KK Beko, a iz KK Vizura je stigao u KK Igokea za koju je prošle sezone odigrao i prve seniorske minute.

“Dobre stvari ne treba da se mijenjaju, a Igokea je moja košarkaška kuća. Ovo je idealna sredina za razvoj mladih košarkaša i uopšte se nisam dvoumio. Drago mi je što su u klubu prepoznali moj rad i na meni je sada da nastavim da se dokazujem. Ovo je, za mene, veliki korak naprijed i radujem se novim izazovima”, rekao je Radošić.

Vuk Radivojević, sportski direktor Igokee, koji za Radošića ima samo riječi hvale.

“Ognjen je svojim ponašanjem na i van terena i odnosom prema treningu i košarci pravi primjer kako za sve mlade igrače. Drago nam je što ostaje u Igokei i to je ujedno još jedan dokaz dobrog rada u našem klubu koji je odavno poznat po tome da je sredina koja poklanja veliku pažnju razvoju mladih košarkaša. Ognjen je stasao u našem omladinskom pogonu, a tek će da pokaže svu raskoš svog talenta na velikoj sceni”, rekao je Radivojević.

Prije Radošića profesionalni ugovor je potpisao i Vasilije Kuridža.

 

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author