Fantasy MeridianSportBH liga: Najbolji „menadžeri“ uzeli poklone

Fantasy MeridianSportBH liga je završena i podijeljeni su pokloni igračima iz BiH koji su bili najvještiji „menadžeri“ i sastavili su najbolje timove.

Takmičenje je bilo napeto do posljednjeg dana, učestvovala su 423 igrača, a najviše bodova sakupili su Denis Gogić iz Sarajeva, Milan Đuranović iz Banjaluke i Marino Maslać iz Mostara.

Denis Gogić ove sezone je imao najviše sreće sa izborom igrača i donijeli su mu 2.592 boda i najbolji poklon od Meridiana – Hisense LED TV vrhunskih performansi, savršen za gledanje fudbalskih utakimca.

Drugoplasirani Milan Đuranović takođe je povlačio majstorske poteze. Igrači koje je birao u svoj tim tokom trajanja Fantasy MeridianSportBH lige donijeli su mu 2.573 boda i odličan poklon – Xiaomi MIBRO GS Pametni sat.

Mostarac  Marino Maslać je trećeplasirani igrač Fantasy MeridianSportBH lige i na poklon je dobio loptu Premijer lige Engleske. Tim koji je on sastavio osvojio je 2.560 bodova.

Fantasy Premijer liga Engleske svake godine privlači sve više igrača širom svijeta, a ove godine je igralo oko 11 miliona. Prateći svjetske trendove, MeridianSportBH je pokrenuo svoju Fantasy ligu.

Pored glavnih poklona, Meridian je dijelo i sedmične poklone, te poklon bonuse na kraju svakog mjeseca za najbolje igrače.

Iz kola u kolo se vodila velika borba za bodove, redovno pratila dešavanja u klubovima Premijer lige da bi se procijenilo ko će donijeti više bodova i što bolje sastavio tim.

Očekivano, skoro svi igrači su u svom timu imali Erlinga Halanda koji im je donio ukupno 217 bodova, a najviše bodova u sezoni je donio Kol Palmer (244).

Idealnih 11 po broju donijeti bodova ove sezone bili su: Pikford 153 – Vajt 182, Saliba 164, Gabriel 149 – Palmer 244, Foden 230, Saka 226, Son 213, Salah 211 – Votkins 228, Haland 217.

About The Author