Ognjen Kuzmić “Hvala svima od srca”

Ognjen Kuzmić prvotimac Crvene zvezde mts uspješno se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće: “Hvala svima od srca za brigu koju su iskazali od trenutka kada sam doživeo i preživio tešku nesreću”.

Košarkaš Crvene zvezde mts Ognjen Kuzmić uspješno se oporavlja poslije teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije 10 dana, i od ponedeljka se nalazi na odjeljenju intenzivne njege Urgentnog Centra u Beogradu.
Oporavak Ognjena Kuzmića ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali ljekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.
Predstavnici kluba i u srijedu su obišli Ognjena Kuzmića koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice:
„Želio sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživio i proživei. Na prvom mjestu predsjedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se mnogo založio za mene,ljekarima i cijelom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ljekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo naprijed!“,rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom Centru u Beogradu.

foto:kk crvena zvezda

About The Author