Obradović: Lično živim neke trenutke koji su fantastični

Obradović

foto:printscreen

Željko Obradović govorio poslije meča protiv Albe.

Partizan je u 26. kolu na svom terenu pobijedio Albu i upisao 14. pobjedu ove sezone. Trener crno bijelih Željko Obradović čestitao je igračima pobjedu.

“Želim da čestitam mojim igračima, pobijedili smo u veoma važnoj utakmici i igrali dobro, pogotovo u drugom poluvremenu. Naravno, ključ utakmice je bila treća četvrtina. Pokušavamo da reagujemo na svakoj utakmici, ne samo na ovoj i da shvatimo gdje smo griješili u prvom poluvremenu i šta je to što bismo mogli da promijenimo”, rekao je Obradović i nastavio:

“Ja imam mlade pomoćnike koji rade izuzetan posao i želim da im se zahvalim na tome. Nekad se energija iz odbrane pretvori u nešto veoma pozitivno u napadu, kao što smo poslije toga usporili u posljednjoj četvrtini, ali valjda to zadovoljstvo iznutra kada vodiš sa preko 20 razlike dovodi do toga. Kako god, čestitke igračima. Mislim da je odbrambeno bilo izvanredno i moramo da vratimo film.

Za nas utakmica protiv Splita u subotu, a danas je četvrtak. Poslije toga dolaze dvije važne utakmice protiv Virtusa i Milana, ali sutra koncentracija na treningu i ono što je ispred nas to je najvažnije. Mogu samo da se zahvalim mojim igračima na svemu što pružaju, prije svega na treninzima, koji kad može da se odradi tri treninga u nizu – to je čudo. Moram da se zahvalim ljudima na sjajnom ambijentu. To je iz utakmice u utakmicu i ja ću opet možda dosadan, ali ću da ponovim da mi se javljaju ljudi sa raznih strana Evrope, ne iz regiona. Postalo je stvar prestiža da se gleda Partizan. Svi mi trebamo da budemo ponosni na to i da se zahvalimo ljudima koji prave ovakvu atmosferu. Partizan jeste ono što jeste zahvaljujući pre svega navijačima i mi to svi moramo da imamo u glavama. Lično živim neke trenutke koji su fantastični“ , rekao je trener Obradović.

About The Author