Jovanović:Nadam se da ćemo poslije pauze i kupa da igramo sa više samopouzdanja

Jovanović

foto: aba league/Dragana Stjepanović

Igokea u 20. kolu ABA lige gostuje Cedevita Olimpiji. Trener Aleksandrovčana Vladimir Jovanović, želi da ekipa prekine negativan niz.

Igokea je bez pobjede u regionalnom takmičenju u prethodnih devet utakmica. Vladimir Jovanović još ne znaza trijumf u ABA ligi na klupi Igokee. U međuvremenu upisao je dvije pobede i osvojio Kup Mirza Delibašić. Sada slijedi meč protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani.

“Očekuje nas zahtjevna utakmica u Ljubljani. Cedevita Olimpija je dobar tim sa sjajnim individualcima. Posebno su potentni u napadu, igraju sa dosta tranzicije, dosta lakih poena postižu iz tog segmenta igre. S naše strane biće potrebna dobra koncentracija, dobro trčanje nazad i zaustavljanje njihovog kontranapada. Pored toga imaju puno i drugih kvaliteta, ekstremno su dobri u šutu za tri poena i na to moramo da obratimo pažnju. Dobro smo trenirali iako smo imali kadrovskih rješenja, nadam se da ćemo poslije pauze i kupa da igramo sa više samopouzdanja i nadam se dobroj predstavi”, rekao je trener Igokee Vladimir Jovanović.

Utakmica između Cedevita Olimpije i Igokee igra se u nedjelju od 19.00 časova u Ljubljani.

About The Author