Nisu krivi igrači već ja (VIDEO)

Izjave Milana Tomića i Slobodana Subotića nakon meča Crvena zvezda – Budućnosz.

Podgoričani su slavili pobjedu u meču drugog kola 89:81.

“Poslije velike pobjede protiv Fenerbahčea odmah sam rekao da će biti teška protiv Budućnosti. Ali, nisu krivi igrači, već ja. Moja je krivica. Nisam ih dovoljno ubijedio da će biti teška utakmica”, rekao je trener Zvezde Milan Tomić i nastavio o razlozima poraza:

“Po mom mišljenju utakmica je izgubljena u prvoj četvrtini. Ta naša velika odbrana protiv Fenerbahčea gdje smo primili 56 poena, a onda primimo 89 poena protiv Budućnosti. Kada daš protivniku mogućnost, kada im dopustiš da povjeruju da mogu, onda dođu i teški poeni. Slijedi nam utakmica protiv Makabija na kojoj moramo da pokažemo reakciju.”

Slobodan Subotić, trener Budućnosti čestitao je svojim igračima na pobjedi.

“Prvo bih čestitao mojim momcima jer su se stvarno borili. Ono što nismo imali dvije prethodne utakmice, kada smo igrali mekano i bez bonusa. Radili smo na tome i da podignemo psihološki ekipu, pogotovo poslije poraza od Trenta kod kuće i to na kakav način. Momci su danas pokazali da imaju, da ne kažem šta…. znate svi. Dogovorili smo se neke stvari kada smo radili skauting, a mislim da smo prvi put od kada sam ja trener da smo ostvarili 80 ili 90 odsto zacrtanog.”

foto:printscreen/youtube

About The Author