Nije bila savršena utakmica, ali je bio savršen trud

Izjava Andree Trinkijerija nakon pobjede protiv Lokomotive.

Partizan je zadržao perfektan skor u Evrokupu i nakon četvrtog kola. Poslije velike borbe u Beogradu savladana je Lokomotiva.

“Osjećam da prvo moram da čestitam igračima, na kraju mogu da kažem da je ovo bila sjajna utakmica. Igrali smo sa navijačima, imali smo lošu treću četvrtinu, ali njihov talenat je veliki. U prvom poluvremenu smo odigrali odlično 16-17 minuta, imali smo nekoliko grešaka, ali oni su odlučno izašli iz svlačionice i Kamings je promijenio tok utakmice. Mi smo tražili ritam, ali smo ostavili najbolje za kraj. Nije bila savršena utakmica, ali je bio savršen trud“, rekao je Trinkijeri.

Partizan je do trijumfa predvodio Rašon Tomas sa 16 poena, Vilijam Mozli je dodao 11 poena, dok su Rade Zagorac i Ognjen Jaramaz utakmicu završili sa po 10 poena.

“Ne bih nikoga izdvojio. Tomas nije trenirao 12 dana, ne može da se napreduje tako. U Baru je igrao nervozno, ovo je drugačija utakmica, izuzetno zahtevna, na kojoj mora da prikaže sve, ali najbolje je ostavio za kraj. Mozli radi na odbrani, odigrao je tri-četiri vrhunske, a ako treba nekoga da izdvojim za mene je MVP Pejdž jer je odigrao jako mudru utakmicu. Oni su ozbiljna ekipa, veliki su i zato je ovo dobra pobeda“, naglasio je Trinkijeri.

Naredna utakmica u Evrokupu crno bijele čeka naredne srijede od 19.15 kada gostuju Limožu.

foto:printscreen/youtube

About The Author