Nema odmora za Igokeu, stiže Bilbao

foto: Nikola Vuruna/igokea mtel

Košarkaši Igokee nemaju puno vremena za odmor

Sinoć su igrali protiv Crvene Zvezde u ABA ligi, a već sutra očekuje ih duel protiv Bilbaa u trećem kolu Fiba Lige šampiona.

Utakmica protiv Crvene zvezde ostavila je traga na Igokeinim košarkašima. Od ranije povrijeđenima Taliću i Nakiću, pridružio se i Stefan Đorđević, dok je pod znakom pitanja i nastup Nikole Tanaskovića. Zbog skraćene rotacije, trener Bajić, pružiće šansu i nekim mlađim igračima.

“Tim koji posjeduje kvalitet, igraju jako dobro, jako nezgodno. Tim dobro psoaložen i sigurno sa velikim ambicijama su ušli u takmičenje. Znajući da nam je rotacija smanjena teško će biti izvući energiju da pokušamo dobiti Bilbao. Pokušaćemo da možda i proširimo rotaciju i dati šansu mlađim igračima i igračima koji nisu dobijali toliku minutažu da izvučemo maksimum iz tima i ako nam se ukaže prilika protiv kvalitetnog protivnika, ja se nadam da ćemo je znati iskoristiti”, rekao je u najavi meča trener Igokee Dragan Bajić.

Bilbao je u prva dva kola Lige šampiona, ostvario obje pobjede. Susret Igokee i Bilbao, igra se u srijedu u Laktašima, od 18 časova i 30 minuta.

About The Author