Ne želim da se bavim matematikom, želim samo da pobjeđujem

Košarkaši Igokee u premijernom meču 25. kola ABA lige gostuju u Yagrebu kod Cibone.

Igokea bi eventuelnom pobjedom ovjerila plej of.

“Samo nas još matematika dijeli kada je u pitanju plasman u plej of, ja kao trener ne želim da se bavim matematikom, želim samo da pobjeđujem. Cibona je po mom mišljenu jedan od najtalentovanijih timova u regionu. Dolaskom novog trenera zabilježili su odlične rezultate, u jednoj seriji, koja im je donijela mnogo na samopuzdanju”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

“Očekuje nas jedan težak meč, neke stvari koje Cibona dobro radi moraćemo pokušati zaustaviti, imali smo sedmicu dana da se spremimo. Da bismo u tome uspjeli i da sa treninga prenesmo na teren moramo da budemo skoncetrisani i fokusirani na te zadatke, ako to uspijemo možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Imamo problema sa povredama, tako da ne znamo ni sa kojim ću sastavom nastupati, bez obzira ko će nastupati očekujem dobru reakciju i nadamo se da ćemo iz te utakmice izaći kao pobjednici.”

Antabija Voler vjeruje u pobjedu.

“Cibona je odličan i mlad tim. Vole da trče i mi moramo biti spremni da izvršimo sve zadatke koje smo pripremali. Niko ih nije lako pobijedio, ako ih pobijedimo to je sjajan plan za ovu završnicu regularnog dijela.”

Meč Cibona – Igokea na programu je u petak od 18 časova.

foto:Igokea/Nikola Vuruna